eTwinning Projeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

eTwinning Projeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuzda yürütülen eTwinning projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

 

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin aktif olarak yürüttükleri eTwinning projeleri ile ilgili bilgilere haberimizde ulaşabilirsiniz.

 

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize projelerinde başarılar dileriz.                                                                                         

 

Carettas

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Buket ÇAPAR'ın yürüttüğü projede nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan caretta carettalara dikkat çekmek ve yuvalarının korunması konususunda bilinçlendirme yapmak amaçlanmıştır. Bu kapsamda 4 ülkeden toplamda 22 proje ortağı ile çeşitli çalışmalar yürütülmektedir. Proje ortakları ve öğrenciler proje çerçevesinde birbirleriyle iletişim kurarak iş birliği ile çevrelerinde caretta carettalar konusunda farkındalık çalışmaları yapmaktadırlar.

07.05.2022 721

Ecoliteracy Okulumuz İngilizce Öğretmeni Buket ÇAPAR'ın yürüttüğü projede çocuklara ekoloji ve ekolojik okuryazarlık kavramlarını kazandırmak ve onların da doğanın bir parçası oldukları bilincini artırmak amaçlanmaktadır. Bu kapsamda 5 ülkeden toplamda 15 proje ortağı ile çeşitli çalışmalar yürütülmektedir. Proje ortakları ve öğrenciler proje çerçevesinde birbirleriyle iletişim kurarak iş birliği ile çevrelerinde ekolojik okur yazarlık konusunda farkındalık çalışmaları yapmaktadırlar. Ocak ve Mayıs ayları arasında kısa vadeli bir projedir. Özellikle öğrencileri teşvik etmeyi, ekolojik okuryazarlık açısından İngilizce becerilerini geliştirmeyi ve öğrencilerimize doğadaki yaşam döngüsünü deneyler, gözlemler, oyunlar, ekolojik kodlama, sanat ve tasarım ile yaparak ve yaşayarak öğretmeyi planlıyoruz.07-05-202207-05-202207-05-2022